WEEGSCHAAL


WEEGSCHAAL
Sterrenbeeld Weegschaal is erg beschaafd en sociaal ingesteld. Weegschalen hebben vaak erg veel charisma en genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft. Joviaal is een eigenschap waarmee je de Weegschaal goed zou kunnen omschrijven. Wanneer het echter nodig is kan de Weegschaal een stapje terug doen uit zijn jovialiteit om de zaken op een andere manier te bekijken. Wanneer een Weegschaal ongelijk heeft zal hij of zij zich niet schamen dit toe te geven.

Wanneer een Weegschaal in een conflict ongelijk heeft, kan deze soms ten nadele van zichzelf een compromis sluiten om de vrede te bewaren. De Weegschaal is in een relatie een erg fijne partner wanneer zij iemand vinden die zich op dezelfde  golflijn bevindt. Wanneer dit niet zo is kunnen Weegschalen in relaties erg wispelturig en oppervlakkig zijn. De Weegschaal heeft een grote genotzucht en dat uit zich niet alleen in de liefde. Zowel de mannelijke als vrouwelijke Weegschaal houdt er van om het geld te laten rollen.

Betrouwbaarheid is een goede eigenschap van de Weegschaal. Dat maakt een baan in het bedrijfsleven erg geschikt. Vooral in banen waarbij gehandeld dient te worden of veel met geld wordt om gegaan. De Weegschaal zal nooit een duit uit andermans zak halen wanneer dit niet de bedoeling is. Weegschalen houden echter niet van handenarbeid, dus je zult zelden een Weegschaal vinden in de praktische beroepen.

Door de betrouwbaarheid hebben Weegschalen een hekel aan onrecht. Ook kan de Weegschaal erg slecht tegen geweld. Weegschalen genieten graag van het leven en delen liever iets dan dat zij dit zelf houden. Levenslustig is een eigenschap waarin bijna elke Weegschaal zich kan herkennen.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Weegschaal

 

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop