WATERMAN


WATERMAN
Er zijn twee verschillende soorten persoonlijkheden onder het sterrenbeeld Waterman. De ene waterman is vaak een beetje in zichzelf gekeerd, rustig en verlegen. De andere Waterman is veelal uitbundig en laat zijn aanwezigheid graag merken. Beide watermannen hebben echter wel een eigen sterke wil en kijken altijd verder dan hun neus lang is. Daarnaast is de Waterman erg vriendelijk en humanitair ingesteld.

De Waterman is vaak eerlijk. De waarheid staat bij de Waterman hoog in het vaandel en de Waterman laat zich overtuigen als er genoeg bewijs is. Watermannen bekijken kwesties van meerdere kanten en hebben daardoor een brede visie. In de liefde laat een Waterman zich niet gemakkelijk inpakken. Sommigen vinden de Waterman soms wat kil. Wanneer iemand echter de moeite waard blijkt te zijn, zal de Waterman zich volledig aan de vriendschap of liefde overgeven. Watermannen zijn erg trouw  en open in relaties.

Een Waterman is uiterst geschikt voor projectmatig werken. Hier hangt wel een voorwaarde aan. Dat is namelijk dat de Waterman de projectleider moet zijn. Als leider komt de Waterman echt tot zijn recht. Watermannen kunnen ook terecht in technische beroepen. Computers, telecommunicatie en fotografie zijn onderwerpen waar een Waterman zich in thuis kan voelen. Aan de andere kant zijn Watermannen vaak ook goed docenten. Entertainen is iets wat een Waterman ook graag doet. Vooral de levenslustige en uitbundige Waterman amuseert graag andere mensen.

Vriendelijkheid, eerlijkheid, trouw en onafhankelijkheid zijn begrippen die zeker gelden voor de Waterman. De Waterman zet zich in voor goede doelen, is een goed gezelschap en houdt er van om veel plezier in het leven te hebben. Aan de andere kant is de Waterman niet graag alleen en houdt deze er niet van om nageaapt te worden. Het vertouwen van een Waterman moet verdient worden en deze heeft er een hekel aan als anderen beloften niet nakomen.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Waterman

 

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop