STIER


STIER
Sterrenbeeld Stier staan bekend om hun enorme wilskracht en betrouwbaarheid. Stieren zijn erg doelgericht en wanneer zij iemand in vertouwen nemen erg volgzaam en trouw. Stieren houden van orde en zijn over het algemeen vrij rustige personen.

Stieren zijn vaak een klein beetje conservatief. Veranderingen heeft een Stier namelijk liever niet. Het sterrenbeeld Stier zal er dus ook van alles aan doen om bijvoorbeeld geen schulden op te bouwen, ze hechten erg veel waarde aan bezittingen en geld. Vreedzaamheid is iets waar Stieren van houden. De Stier leeft namelijk het liefst in een veilige omgeving waar alles goed bekend en vertrouwd is.

In relaties zijn Stieren vaak erg gul, dit is zowel tegenover vrienden als geliefden. De stier is vaak erg trouw en hecht veel waarde aan zijn eigen sociale klasse. Van een Stieren wordt vaak gedacht dat zij opvliegend zijn. Echter zijn de meeste Stieren erg rustig ingesteld en proberen ze conflicten liever te vermijden. Als dat echter niet gaat kennen de meeste stieren vaak een enorme gewelddadige uitbarsting. In dit soort gevallen is het dus beter om de Stier te vriend te houden.

Een Stier staat bekend als harde werker. In banen waarbij veel routine is kan de Stier goed zijn draai vinden. Ondanks dat een Stier vaak ambitieus is, kan deze zich goed onderdanig opstellen. Stieren zijn vooral thuis in praktische banen, waarbij er veel met de handen gedaan moet worden.

Over het algemeen houden stieren dus veel van stabiliteit. Wanneer de zaken van de Stier verstoord worden kan deze daar niet zo goed tegen. Vastberadenheid is een eigenschap waarin de Stier zich vaak goed thuis voelt. De Stier kan echter nog wel eens jaloers, bezitterig en hebzuchtig zijn. In een discussie is de Stier niet makkelijk te overtuigen. Deze houdt graag stuk bij voet en kan soms erg koppig zijn.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Stier

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop