STEENBOK


STEENBOK
Sterrenbeeld Steenbok is het meest kalme en serieuze sterrenbeeld. De betrouwbaarheid van een Steenbok is erg groot en de Steenbok komt vaak zelfverzekerd over. Ook is de Steenbok een echte volhouder. De Steenbok geeft zijn doel niet snel op en dat siert deze persoonlijkheid.

Respect heeft de Steenbok voor iedereen. Echter verwacht de Steenbok ook dat anderen respect voor hem of haar hebben. Met ambities en plannen is de Steenbok erg voorzichtig. Vaak zijn Steenbokken ook zuinig en daarom worden zij bestempeld als “echte Hollanders”. Sommige Steenbokken hebben echter ook een humoristische kant, die zij graag laten zien.

In het begin van een relatie voelt een Steenbok zich vaak niet op het gemak. De Steenbok kijkt graag de kat uit de boom en wacht liever even af. Wanneer het vertouwen van de Steenbok gewonnen is blijkt deze een erg trouwe partner. Het nadeel is wel dat de Steenbok vrij snel jaloers is. Dit kan door de partner van de Steenbok als onprettig ervaren worden.

Steenbokken zijn erg harde werkers. Deze zijn niet bang om vieze handen te krijgen, maar zijn ook erg op hun plek in banen met een leidinggevende functie. Een Steenbok houdt er echter niet van als er teveel intieme relaties zijn op het werk. De Steenbok bewaart namelijk liever zijn afstand en houdt van een wat meer professionelere aanpak.

Het is voor de Steenbok belangrijk dat alles wat hij of zij doet ook daadwerkelijk nut heeft. De Steenbok houdt namelijk niet van loze dingen. Een discussie gaat de Steenbok vrijwel nooit uit de weg, zeker niet wanneer de tegenstand te veel plannen of fantasieën heeft. Dat zijn namelijk twee onderwerpen waar de Steenbok niets mee heeft.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Steenbok

 

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop