SCHORPIOEN


SCHORPIOEN
Sterrenbeeld Schorpioenen hebben een erg krachtige persoonlijkheid. Op het eerste gezicht lijken Schorpioenen vol zelfbeheersing en kalmte. Dit is echter schijn, want de op het oog kalme persoonlijkheid  van de Schorpioen kan op elk moment in een vloedgolf van emoties veranderen.

Personen onder het sterrenbeeld Schorpioen nemen alles om zich heen erg goed op. Een Schorpioen is van nature vaak voorzichtig en waakzaam. Ook is het zo dat Schorpioenen vaak erg geduldig zijn en zich met veel passie inzetten voor zaken die hen boeien. Al van kinds af aan tonen Schorpioenen vaak een afkeer tegen autoriteit. Schorpioenen schoppen graag tegen dingen aan die als onwaar worden gezien.

Seks is in de relatie van een Schorpioen erg belangrijk. In relaties zijn Schorpioenen erg gepassioneerde en sensuele partners. De relaties van een Schorpioen zijn vaak niet zonder slag of stoot en zelfs bij de meest perfecte partner zal het soms hard tegen hard gaan.

Op de werkvloer is de Schorpioen het liefst alleen aan het werk.  Dit is omdat een Schorpioen vaak niet tegen de tekortkomingen van collega’s kan. Het kan ook gebeuren dat de Schorpioen vergeet wat zijn eigen tekortkomingen zijn. In beroepen waar veel discipline geëist is kunnen veel Schorpioenen zich goed uiten. Zo zijn Schorpioenen erg op hun plek als bijvoorbeeld chirurg of met opsporingswerk. Schorpioenen voelen zich het beste thuis in een baan waarbij zij echt een toegevoegde waarde hebben.

De Schorpioen houdt er van om achter de waarheid te komen. Door de krachtige persoonlijkheid willen Schorpioenen zich graag nuttig maken en bij belangrijke zaken betrokken zijn. Waar de Schorpioen niet van houdt is als iemand aan het lijntje gehouden wordt. De Schorpioen  kan er namelijk niet tegen wanneer iets of iemand voor verkeerde doeleinden gebruikt wordt.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Schorpioen

 

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop