BOOGSCHUTTER


BOOGSCHUTTER
Sterrenbeeld Boogschutters zijn over het algemeen erg positief en optimistisch ingesteld. Dit sterrenbeeld zit vol levenslust en kenmerkt zich door zijn energieke bestaan. De Boogschutter gaat graag op reis en houdt er van om nieuwe dingen te ontdekken. Wanneer de Boogschutter even geen uitweg ziet gaat deze graag de natuur in om tot zich zelf te komen.

Avontuurlijk is een Boogschutter bijna altijd. Of dit nu in het dagelijks leven is of in de natuur. Boogschutters zijn erg idealistisch, waardoor ze tegenslagen makkelijk kunnen verwerken. Een Boogschutter gaat niet bij de pakken neerzitten en heeft een grote passie voor gerechtigdheid en strijd graag waar hij of zij voor staat.

In relaties is de Boogschutter vaak eerlijk en recht door zee. Een Boogschutter is vaak wel rusteloos in een relatie, wat er voor kan zorgen dat relaties op de klippen lopen. Wanneer er echter een geschikte partner gevonden is zal de Boogschutter een trouwe partner blijken. Vertrouwen is voor de Boogschutter erg belangrijk.

Een Boogschutter kan zich thuis voelen in vele beroepen. Doordat ze graag dingen ontdekken en uitleggen is een baan in het onderwijs vaak erg geschikt. In het bedrijfsleven kan de Boogschutter zich ook goed weren, echter moeten zij wel oppassen dat zij zich zelf niet verliezen in harde strijd.

Reizen zit in het bloed van de Boogschutter, die zeer op zijn vrijheid is gesteld. Op het gebied van geduld en verplichtingen kun je niet altijd evenveel van een Boogschutter verwachten. Een Boogschutter is echter wel bereid om dingen tot op de bodem uit te zoeken. Een goed humeur is iets wat de Boogschutter welbekend is. Daar in tegen is de Boogschutter niet altijd even tactisch met het kiezen van woorden, waardoor de opmerkingen van de Boogschutter soms uit een onverwachte hoek kunnen komen.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Boogschutter

 

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop